png

Wat we bieden

(Hout)werkplaats en creatief

Naast de reguliere werkzaamheden van de boerderij worden er ook diverse andere activiteiten aangeboden. Deze activiteiten zijn geschikt voor cliënten die wel graag in de rustige landelijke omgeving van In het Westen willen vertoeven, maar zich niet aangesproken voelen door het werken met planten en dieren. Maar het kan natuurlijk ook gewoon zijn dat je de activiteiten graag afwisselt.

Werkplaats

Op het terrein staat een grote (hout)werkplaats. Hier wordt al het materiaal van de zorgboerderij onderhouden, maar kun je ook hout bewerken of op een andere manier technisch bezig zijn (bijv. fietsen repareren, hout kloven of opknappen/repareren van meubels).

Atelier

Als deelnemer van het werkatelier ben je bezig met creatieve werkzaamheden. Je kunt werken vanuit opdrachten, of geheel vrij. Mogelijke activiteiten zijn o.a. tekenen, werken met krijt en houtskool, en houtbewerken, waarbij we het landschap en de dieren als inspiratie kunnen gebruiken. Ook maken we gebruiksvoorwerpen van (natuurlijke) materialen, zoals een kapstok van een mooie tak, of een lamp van blikjes. 
  

   

In het werkatelier is er geen les, wel begeleiding, rust en aandacht. Je hoeft geen kunstenaar te zijn om mee te doen. Alles is gericht op jouw beeldend vermogen en je wordt begeleid als dat nodig is.

 

Deel deze pagina
png

Deel deze pagina

Of kopiëer de onderstaande link:

×