png

Wat we bieden

Tai Chi

Vanaf 25 maart 2015 kun je elke week op woensdag van 10.00 tot 11.00 uur Tai Chi beoefenen op zorgboerderij In het Westen. De lessen vinden plaats in de buitenlucht onder leiding van de ervaren Tai Chi docent Aad van Zwet. De lessen staan open voor iedereen.
 

Wat is Tai Chi?

Tai Chi is een oude Chinese bewegingskunst. De oorsprong gaat meer dan 5000 jaar terug. De vorm zoals wij die nu kennen is in de dertiende eeuw ontstaan. Rond 1960 raakt Tai Chi in het Westen bekend.

Tai Chi bewegingen worden langzaam en vloeiend uitgevoerd, zijn niet vermoeiend, gemakkelijk aan te leren en leveren meer energie. Op elke leeftijd kun je opnieuw leren vrij en natuurlijk vanuit je hele lichaam soepel te bewegen. Zowel in de lichaamsstructuur als energetisch ontstaat er meer eenheid. Door vanuit je lichaam te leven, ervaar je hoe krachtig, licht en efficiënt  bewegingen worden. De oefeningen openen de gewrichten, bevorderen de doorstroming en zorgen ervoor dat je energieker bent.

De docent

Aad van Zwet, van oorsprong bewegingsleraar, maakt dagelijks gebruik van Tai Chi: "Door Tai Chi op jezelf te laten inwerken kun je eigen ervaringen beter delen en duiden. Na de sessie kan ik hierbij ondersteuning bieden."

Kosten

Wij vragen een vrijwillige bijdrage. Na afloop kunt u nog bij ons een kopje koffie/thee drinken.

Praktische informatie

Draag kleding waarin je je soepel kan bewegen. Houd er met schoeisel rekening mee dat het gras 's morgens nog nat kan zijn. Het is fijn als je ongeveer 10 minuten voor aanvang van de les aanwezig bent. Voor meer informatie kun je ook bellen 06 - 16 45 28 60.
 

Deel deze pagina
png

Deel deze pagina

Of kopiëer de onderstaande link:

×